Gjestebok
Takk for at du besøker hjemmesiden vår. Skriv en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde med hilsenen. Er det noe du er fornøyd eller misfornøyd med hører vi gjerne fra deg. Det er på denne måten vi kan forbedre oss.
Skrevet av Espen Langseth, Horten, 13. aug, 2011
Familien min (morsiden) bygde hytte på Roland, en av de første på slutten av 40-tallet. De het Paulsen, både onkel og bestefar het Ragnvald, men jeg vet ikke hyttenummeret. Nærmeste nabo het Harry Pettersen. Har mange minner herfra fra 60- og 70-tallet, skogen og blåbærturer, badestranda, flåten, stupebrettet og bua til fru Bergersen. Den gangen sto også husene på gården, selv om de var nokså forfallende. Vi var så mye her på vinteren. Tror hytta ble solgt ut av familien en gang på 90-tallet, de siste gangene jeg var på hytta var på noen sykkelturer helt på slutten av 70-tallet. Gikk en tur her i dag, og frisket opp gamle minner.


E-post:
Skrevet av Malin Ruud, 12. mai, 2011
hei. Dette stede er det beste


Skrevet av Aina Plogås, 22. jul, 2010
Hei.
Min venninne og jeg tok bussen for å ta en tur på gamle tomter. Det ble en fin tur, hyttene var blitt så fine og stranda var like fin. Hyggelige folk traff vi også. Takk for en hyggelig prat med deg Tom Pedersen. Vi spiste matpakka vår og drakk kaffe på benken på stranda. Ha en fortsatt fin sommer .
Hilsen Aina i hytte 26 fra 1953 til 1958


E-post:
Skrevet av Malin Ruud, 24. apr, 2010
Hei alle på roland. i påsken var jeg på hytta til mormor og morfar og lillebroren min.Da lekte vi med Hedda og Jostain.Da akte vi det var. moro.Fra Malin


Skrevet av Bernt Bratlie, 23. nov, 2009
Veldig bra og omfattende hjemmeside.


E-post:
Skrevet av Bård Olsen, 18. okt, 2009
Glimrende med ferske bilder og litt historikk.Du gjør en virkelig god jobb med hjemmesiden Tom. Jeg har vært i kontakt med Ski kommune, nå skal vi få orden på rutinene ved byggesaker og legge dette ut på nettet.


E-post:
Skrevet av Malin Ruud, 10. aug, 2009
Hei vi har vært på Roland å bada. Det var deglig. Vi bada i 3 dager. Helsen Malin.


Skrevet av Emil Ruud, 10. aug, 2009
Hei alle sammen, nå er sommeren over snart og jeg skal begynne på skolen, men også i år har jeg storkost meg på Roland hos mormor og morfar. og hos kompisen min Bruno i Vif bua hans..... Jeg er garantert tilbake neste sommer i mitt paradis Roland... hilsen Emil


Skrevet av Erik Thoresen, 28. jul, 2009
Hei alle sammen!
Ja,da er ferien over for i år:(. Men hadde det ikke vært for Roland, så ville nok høsten ha blitt veldig lang for oss i hytte nr 4, men den skal brukes til mørket skremmer oss hjem til Brånåsen.
PS! En spesiell hilsen tel dom som høll med Ham Kam i høst, forresten det er vel bære meg når je tenkje meg om. God høst fra hytte nr 4.


E-post:
Skrevet av Roger hytte 70, 11. apr, 2009
Kjempefin hjemmeside.5x20 i stil. Bra jobba Tom


E-post: